Skip to Content
Studio Brussel maakt YouTube-reeks over seks

Studio Brussel maakt YouTube-reeks over seks

Op woensdag 4 september lanceert Studio Brussel Flowjob, een vijfdelige videoreeks over seks. Instagram-fenomeen Flo Windey (24) neemt geen blad voor de mond en praat met bekende en onbekende gesprekspartners vrijuit over hun seksleven. Met verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Iedereen heeft namelijk onzekerheden en vragen, maar ook ervaringen: goede én slechte.

Flo is al jaren geboeid door het onderwerp. Afgelopen zomer vroeg ze aan haar volgers op Instagram welke vragen zij hebben over seks. Haar inbox werd gebombardeerd. In deze nieuwe reeks gaat Flo, samen met wisselende gasten, op zoek naar antwoorden.

De reeks is eerlijk en openhartig, maar geeft tegelijk ook een relativerend inzicht in het seksleven van jonge mensen. Alles vertrekt vanuit de interesse en nieuwsgierigheid van Flo. Ze brengt meningen, ervaringen en anekdotes van andere jongeren samen. Studio Brussel wil op die manier bijdragen aan het open debat over op het eerste zicht moeilijke thema's.

Naast de videoreeks gaat Studio Brussel ook op zijn andere kanalen aandacht besteden aan de onderwerpen uit Flowjob. Er is uiteraard wekelijkse zendtijd op de radio, maar er komt ook een online artikelenreeks die de besproken onderwerpen diepgravender toelicht. Studio Brussel werkt hiervoor samen met WAT WAT, een organisatie die jongeren van 11 tot 24 jaar in hun identiteitsontwikkeling ondersteunt. WAT WAT zal ook op haar eigen kanalen aandacht besteden aan de onderwerpen die in Flowjob aangeraakt worden. Daarnaast zullen ze actief in gesprek gaan met de kijkers van Flowjob op de sociale media-kanalen van Studio Brussel.

De centrale gast in de eerste aflevering van Flowjob op woensdag 4 september is Julie Van den Steen.

Flowjob: vanaf woensdag 4 september op het YouTube-kanaal van Studio Brussel.

Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke Studio Brussel

 

Over Studio Brussel

Studio Brussel is de trendsettende radiozender van de VRT.  Studio Brussel richt zich op een brede, jonge en actieve groep ‘digital first’-mediagebruikers. De zender stimuleert zijn publiek om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken. Hij komt tegemoet aan de behoeften van zijn kritische en maatschappelijk bewuste community door onderscheidende keuzes en scherpe redactionele reflexen. Studio Brussel is een katalysator binnen de Vlaamse muzieksector en vervult zijn muzikale gidsfunctie aangepast aan de digitale noden van zijn publiek.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Studio Brussel
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos