Skip to Content
Studio Brussel lost nieuwe gasten van tweede reeks Flowjob

Studio Brussel lost nieuwe gasten van tweede reeks Flowjob

Op woensdag 19 februari lanceert Studio Brussel een tweede reeks van Flowjob, een vijfdelige videoreeks over seks met Instagram-fenomeen Flo Windey. In Flowjob neemt Flo geen blad voor de mond en praat met bekende en onbekende gesprekspartners vrijuit over hun seksleven. Met verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Iedereen heeft namelijk onzekerheden en vragen, maar ook ervaringen: goede én slechte. In de tweede reeks gaat Flo opnieuw, samen met afwisselende gasten, op zoek naar antwoorden. De eerste reeks van Flowjob werd intussen 740 000 keer bekeken op het YouTube-kanaal van Studio Brussel en op VRT NU. Studio Brussel maakte zonet de nieuwe gasten voor de tweede reeks bekend.

5 gasten

Nathan Bouts (21 jaar)

Nathan acteert in de populaire jongerenserie wtFOCK. Naast acteur is hij ook actief als muzikant. In Flowjob beantwoordt hij open en bloot alle vragen die Flo op hem afvuurt.

Flo Windey en Nathan Bouts © Studio Brussel
Flo Windey en Nathan Bouts © Studio Brussel

Senne Misplon (21 jaar)

Senne is een transman en gaf een inkijk in zijn transitie in het tv-programma M/V/X (Eén). Hij is woordvoerder van de vzw Wel Jong, Niet Hetero. In Flowjob vertelt hij eerlijk aan Flo welke invloed zijn transitie heeft gehad op zijn intimiteit. 

Flo Windey en Senne Misplon © Studio Brussel
Flo Windey en Senne Misplon © Studio Brussel

Christina De Witte (23 jaar)

Christina is onder de naam Chrostin bekend als illustratrice en cartooniste voor onder meer het magazine Flair. Ze bracht het boek 'Sommige meisjes houden niet van roze' uit, een survivalgids voor jongeren in de puberteit. In Flowjob praat ze sans gêne over haar eigen seksleven.

Flo Windey en Christina De Witte © Studio Brussel
Flo Windey en Christina De Witte © Studio Brussel

Harry Van Noten (20 jaar)

Harry noemt zich in het nachtleven Alexander Mcqueer. Hij is niet aangetrokken tot vrouwen, maar wel tot mannen en alles in het spectrum daartussen. Harry praat in Flowjob over hoe hij op seksueel vlak heeft geëxperimenteerd, maar deelt ook waarom hij nog maagd is. 

Flo Windey en Harry Van Noten © Studio Brussel
Flo Windey en Harry Van Noten © Studio Brussel

Katrin Swartenbroux (33 jaar)

Katrin is journaliste voor de krant De Morgen. Op Twitter deelt ze als @FakePlasticRuby haar kritische, maar ook humoristische blik op de wereld. Katrin kampte in het verleden met een depressie en spreekt eerlijk over de impact daarvan op haar seksleven in Flowjob.

Flo Windey en Katrin Swartenbroux © Studio Brussel
Flo Windey en Katrin Swartenbroux © Studio Brussel

24 591 jongeren vulden online vragenlijst in

In Flowjob brengt Flo meningen, ervaringen en anekdotes van andere jongeren samen. Met een anonieme vragenlijst van 20 vragen peilde ze begin januari naar de ervaringen van de Flowjob-kijker. Maar liefst 24 591 jongeren vulden de online vragenlijst in op stubru.be. De antwoorden op de vragenlijst zijn verwerkt in de nieuwe afleveringen. De vragenlijst werd opgesteld in samenspraak met WAT WAT en Sensoa.

Emma Daeleman, WAT WAT: "Flowjob doorbreekt ook dit seizoen taboes over seks, yes! Flo en haar gasten tonen opnieuw dat over seks praten niet moeilijk of awkward hoeft te zijn. Wie na het kijken nog met vragen zit, vindt een antwoord bij WAT WAT. Samen met Sensoa zorgen we op watwat.be voor no-nonsense info bij alle topics uit Flowjob."

Tweede reeks van Flowjob: vanaf woensdag 19 februari elke woensdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van Studio Brussel.

Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke Studio Brussel
Over Studio Brussel

Studio Brussel is de trendsettende radiozender van de VRT.  Studio Brussel richt zich op een brede, jonge en actieve groep ‘digital first’-mediagebruikers. De zender stimuleert zijn publiek om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken. Hij komt tegemoet aan de behoeften van zijn kritische en maatschappelijk bewuste community door onderscheidende keuzes en scherpe redactionele reflexen. Studio Brussel is een katalysator binnen de Vlaamse muzieksector en vervult zijn muzikale gidsfunctie aangepast aan de digitale noden van zijn publiek.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Studio Brussel
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos