Studio Brussel lanceert podcast 'Quiz quiz hoera!'

Studio Brussel lanceert podcast 'Quiz quiz hoera!'

Eva De Roo quizt zich samen met 2 BV's door een schatkist aan legendarische momenten en bloopers uit 40 jaar Studio Brussel

Zondag 23 april 2023 — Wat een weekend! Studio Brussel bestaat 40 jaar en dat zullen de luisteraars geweten hebben. De radiozender vierde 4 decennia met een waanzinnig muzikaal verjaardagsfeest afgelopen vrijdag en zaterdag in De Vooruit in Gent. Meer dan 7500 luisteraars genoten mee. Vandaag lanceert Studio Brussel de nieuwe podcast Quiz quiz hoera! als kers op de taart.

Story image

Quiz Quiz Hoera!

In de nieuwe Studio Brussel-podcast Quiz quiz hoera! gaat Eva De Roo elke week samen met 2 bekende kandidaten en een live publiek door een schatkist aan anekdotes, legendarische momenten en bloopers uit 40 jaar Studio Brussel.

Hoe goed scoren Bockie De Repper en Mathieu Terryn op De Ruftige Roddelquiz? Kan Ella Leyers haar zus Olga verslaan met een geslaagde Woodie Woodpecker-imitatie? Ontraadselen Riadh Bahri en Fatma Taspinar de geheimpjes van Sam De Bruyn en Siska Schoeters? Luister en quiz elke week mee in de app van VRT MAX

Story image

(Her)beleef De 40 uur van Studio Brussel

Afgelopen weekend vierde Studio Brussel samen met meer dan 7500 luisteraars 40 uur feest voor 40 jaar Studio Brussel in De Vooruit in Gent. Dat was 40 uur lang radio, bands, dj's, comedy en meer. Verjaardagsfeest gemist of nu al nood aan nagenieten? Check alle hoogtepunten en memorabele momenten van het verjaardagsweekend op VRT MAX.

De 40 uur van Studio Brussel: check hier alle hoogtepunten | StuBru
Dit weekend vieren we 40 uur feest voor 40 jaar Studio Brussel in De Vooruit in Gent. Deze momenten van ons verjaardagsweekend mag je niet gemist hebben. | StuBru
StuBru
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke Studio Brussel

 

 

 

 

Over Studio Brussel

Studio Brussel is de trendsettende radiozender van de VRT.  Studio Brussel richt zich op een brede, jonge en actieve groep ‘digital first’-mediagebruikers. De zender stimuleert zijn publiek om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken. Hij komt tegemoet aan de behoeften van zijn kritische en maatschappelijk bewuste community door onderscheidende keuzes en scherpe redactionele reflexen. Studio Brussel is een katalysator binnen de Vlaamse muzieksector en vervult zijn muzikale gidsfunctie aangepast aan de digitale noden van zijn publiek.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Studio Brussel
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos