Studio Brussel lanceert nieuwe hitlijst UNTZ Anthems: de 100 beste dance tracks

Studio Brussel lanceert nieuwe hitlijst UNTZ Anthems: de 100 beste dance tracks

The party never stops met Amber Broos en Jeroen Delodder

Vrijdag 23 februari 2024 - ​ Studio Brussel introduceert een gloednieuwe hitlijst met de 100 beste alternatieve dance tracks. In UNTZ Anthems draaien Amber Broos en Jeroen Delodder de beste beats, zorgvuldig gekozen door de Studio Brussel-luisteraars. UNTZ Anthems zorgt voor een verfrissende wind in de hitlijsten met een focus op de beste dance tracks van vandaag. Liefhebbers van elektronische muziek kunnen vanaf vandaag een week lang stemmen op hun favoriet. Op zaterdag 2 maart kunnen ze vervolgens vanaf 12 uur genieten van de 100 beste dance tracks op Studio Brussel.

Stemmen kan vanaf vandaag via het Studio Brussel-kanaal op VRT MAX.

UNTZ Anthems: zaterdag 2 maart vanaf 12u op Studio Brussel.

Story image

De hosts

Vorig jaar brak Amber Broos nog door in de overtreffende trap: een Waagnatie voor haar alleen, de main stage van Tomorrowland, een MIA-nominatie... ze vinkt breed lachend af waar collega’s een carrière voor nodig hebben. Haar handelsmerken zijn niet veranderd: techno, deep house, liefde voor de classics en een knipoog op zijn tijd.

Met de breedste grijns van de Belgische dance mixt Jeroen Delodder dan weer onverwoestbare anthems van vroeger aan het hipste van nu. De vibe is belangrijker dan het genre, al kan de luisteraar rekenen op een vleug techno en een snuif vette house.

Met een scherp oor voor cutting-edge tracks en met beide voeten in de elektronische muziekscène, presenteren hosts Amber Broos en Jeroen Delodder de Studio Brussel-luisteraar elke vrijdag- en zaterdagavond een goede dosis nieuwste releases, classics en exclusieve mixen.

Story image

UNTZ

Van house tot electro en van techno tot drum-'n-bass: UNTZ voorziet de Studio Brussel-luisteraar al geruime tijd van de beste dance tracks. Wie geen genoeg krijgt van UNTZ op vrijdag- en zaterdagavond op Studio Brussel, kan nog steeds terecht bij de gelijknamige digitale muziekstream op VRT MAX voor non-stop de beste beats. UNTZ Anthems is een mooie aanvulling in het aanbod voor de liefhebbers van elektronische muziek onder de Studio Brussel-luisteraars.

UNTZ Anthems: zaterdag 2 maart vanaf 12u op Studio Brussel.

Lisa Dupond Communicatieverantwoordelijke Studio Brussel

 

 

Over Studio Brussel

Studio Brussel is de trendsettende radiozender van de VRT.  Studio Brussel richt zich op een brede, jonge en actieve groep ‘digital first’-mediagebruikers. De zender stimuleert zijn publiek om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken. Hij komt tegemoet aan de behoeften van zijn kritische en maatschappelijk bewuste community door onderscheidende keuzes en scherpe redactionele reflexen. Studio Brussel is een katalysator binnen de Vlaamse muzieksector en vervult zijn muzikale gidsfunctie aangepast aan de digitale noden van zijn publiek.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Studio Brussel
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos