Skip to Content
Ook Carla Kompany gaat op Pukkelpop All Areas voor Studio Brussel

Ook Carla Kompany gaat op Pukkelpop All Areas voor Studio Brussel

Studio Brussel staat klaar voor 40 uur live verslaggeving vanop Pukkelpop.

De vaste Studio Brussel-gezichten Kirsten Lemaire, Michele Cuvelier, Sofie Engelen en Eva De Roo zorgen voor live radio en online verslaggeving vanop het 3-daagse festival. Ze krijgen dit jaar ook de hulp van Carla Kompany. Mevrouw Vincent Kompany wordt een van de online gezichten van de festivalzender tijdens Pukkelpop. 

Carla Kompany is bezeten van muziek en maakte ook in het verleden al een paar keer haar opwachting als reporter bij Studio Brussel, onder meer op Pukkelpop 2013 en Studio Britpop. 

All Areas is online de klok rond te volgen via de social media van Studio Brussel en live op de radio op donderdag, vrijdag en zaterdag, telkens van 1 uur ‘s middags tot 2 uur ’s nachts. 

 

Over Studio Brussel

Studio Brussel is de trendsettende radiozender van de VRT.  Studio Brussel richt zich op een brede, jonge en actieve groep ‘digital first’-mediagebruikers. De zender stimuleert zijn publiek om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken. Hij komt tegemoet aan de behoeften van zijn kritische en maatschappelijk bewuste community door onderscheidende keuzes en scherpe redactionele reflexen. Studio Brussel is een katalysator binnen de Vlaamse muzieksector en vervult zijn muzikale gidsfunctie aangepast aan de digitale noden van zijn publiek.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Studio Brussel
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos