Skip to Content

Siska Schoeters neemt afscheid van de ochtendshow

Linde Merckpoel doet vanaf september de ochtend

‘Ik stond 4 jaar lang, vroeg op. Dit is mijn allerlaatste ochtendshow. Bedankt om (met zo veel mensen) te luisteren. Ik mis jullie nu al.’ Siska Schoeters deelde het nieuws zojuist al via Twitter met haar Studio Brussel-fans: ze neemt eind deze week afscheid van de ochtendshow. Vanaf september presenteert Siska De middag draait door, vanaf diezelfde maand wekt Linde Merckpoel de Studio Brussel-luisteraars.

Siska: “De vroege vogels bij onze luisteraars zal ik missen, het vroege opstaan niet. Ik weet intussen hoe de zon op komt, het lijkt me ook wel eens interessant om te zien hoe ze onder gaat."

 

Linde: "Ik ben intens blij dat ik mag terugkeren naar het plekje waar het voor mij op Studio Brussel allemaal begon. Niets mooier dan samen wakker worden met de beste luisteraars ter wereld. Tenminste als ze hun tandjes hebben gepoetst."

 

Noot voor de redactie: Zowel Siska als Linde zijn momenteel niet bereikbaar voor interviews, dat zijn ze tegen de start van het najaar wel

Over Studio Brussel

Studio Brussel is de trendsettende radiozender van de VRT.  Studio Brussel richt zich op een brede, jonge en actieve groep ‘digital first’-mediagebruikers. De zender stimuleert zijn publiek om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken. Hij komt tegemoet aan de behoeften van zijn kritische en maatschappelijk bewuste community door onderscheidende keuzes en scherpe redactionele reflexen. Studio Brussel is een katalysator binnen de Vlaamse muzieksector en vervult zijn muzikale gidsfunctie aangepast aan de digitale noden van zijn publiek.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Studio Brussel
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos