Skip to Content
Iedereen zorgt voor iedereen tijdens de Warmste week van Music for life

Iedereen zorgt voor iedereen tijdens de Warmste week van Music for life

"Iedereen zorgt voor iedereen", zo luidt de baseline van de campagne die Music for life vandaag lanceert. Vlamingen die een actie willen organiseren voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt, kunnen die registreren op dewarmsteweek.be. Sinds de lancering van de website op 5 september werden al meer dan duizend warme acties geregistreerd. Liefhebbers kunnen zich ook online inschrijven voor de Warmathon, van 18 tot en met 23 december in de vijf provinciehoofdsteden en Brussel. De opbrengst gaat naar de meer dan duizend goede doelen waar Music for life dit jaar geld voor inzamelt.

Ook dit jaar wordt de week voor Kerstmis de Warmste week. Actievoerders kiezen zelf voor welk goed doel ze geld willen inzamelen. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving. De Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Music for life, zal er net als vorig jaar voor zorgen dat al het ingezamelde geld bij de juiste vzw terechtkomt. Een actie voor een goed doel registreren kan via dewarmsteweek.be

Warmathon

Dit jaar kan de Vlaming opnieuw warmlopen voor meer dan duizend goede doelen tijdens de Warmathon van Music for life. Het geld dat daarmee wordt ingezameld, wordt verdeeld onder alle geregistreerde goede doelen. Bij het finishen ontvangt iedere loper een exclusieve gouden Warmathon-medaille. Inschrijven kan via dewarmsteweek.be en kost vijftien euro. De Warmathon van Music for life is er dit jaar van zondag 18 december tot en met vrijdag 23 december, elke dag van 14.00 uur tot 20.00 uur in een andere stad.

Locaties

Zondag 18 december: Brussel - aan de voet van het Atomium
Maandag 19 december: Hasselt - Sportpark Kiewit
Dinsdag 20 december: Brugge - Minnewaterpark
Woensdag 21 december: Antwerpen  - Rivierenhof
Donderdag 22 december: Leuven - Provinciedomein Kessel-Lo
Vrijdag 23 december: Gent - Sport- en recreatiepark De Blaarmeersen

Over de Warmste week van Music for life

Tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december, is er opnieuw de Warmste week van Music for llife, live vanuit Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Meer details over de invulling van de Warmste week maken Studio Brussel en de VRT bekend op maandag 5 december.

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016, VRT
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016, VRT
Over Studio Brussel

Studio Brussel is de trendsettende radiozender van de VRT.  Studio Brussel richt zich op een brede, jonge en actieve groep ‘digital first’-mediagebruikers. De zender stimuleert zijn publiek om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken. Hij komt tegemoet aan de behoeften van zijn kritische en maatschappelijk bewuste community door onderscheidende keuzes en scherpe redactionele reflexen. Studio Brussel is een katalysator binnen de Vlaamse muzieksector en vervult zijn muzikale gidsfunctie aangepast aan de digitale noden van zijn publiek.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Studio Brussel
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos