De Kempen in Japan: Thibault Christiaensen trekt naar het land van de rijzende zon met Equal Idiots en Kempense punkband The Priceduifkes

De Kempen in Japan: Thibault Christiaensen trekt naar het land van de rijzende zon met Equal Idiots en Kempense punkband The Priceduifkes

De Kempen in Japan neemt je mee op tour door de Japanse punkscene

Donderdag 2 mei 2024 - Wat krijg je als je Thibault Christiaensen met 6 andere Kempense punkers naar Japan stuurt? “Een gemein feestje”. Thibault Christiaensen trok naar het land van de rijzende zon om er te touren met zijn eigen band Equal Idiots en bevriende punkband The Priceduifkes. In De Kempen In Japan neemt hij je mee op roadtrip van Tokyo tot Hiroshima.

Tour

Stap mee op het vliegtuig in Zaventem en volg het avontuur van Thibault Christiaensen en zijn 6 kempenvrienden in Japan vanop de eerste rij. Naast een pittig tourschema – 8 concerten in 7 steden! – krijg je ook geserveerd: Japans worstelen, lokale lekkernijen en dé manier om een echte samurai te worden.

Arigato

Equal Idiots en The Priceduifkes blikken terug op een mooie reis.

Thibault Christiaensen: “Een ontmaagding is nog nooit zo smooth verlopen. Op slag verliefd op een land dat niet alleen een prachtige cultuur heeft, maar punkmuziek en Kempenzonen ook omarmt. Enkele Japanse trefwoorden: arigato gozaimasu (dikke merci), kampai (schollekes) en saikou (het was té gek)!
The Priceduifkes: “Mannekes, wat was dat? Een heel week in de watten gelegd door onze Japanse hosts en alleen maar in coole clubs gespeeld voor enthousiaste mensen. En dan hebben we het nog niet over de travelparty, het eten en alle andere zottigheden gehad. A+++!”

Bekijk het avontuur in Japan in het reisverslag De Kempen In Japan vanaf nu via het Studio Brussel-kanaal op VRT MAX!

Lisa Dupond Communicatieverantwoordelijke Studio Brussel

 

Over Studio Brussel

Studio Brussel is de trendsettende radiozender van de VRT.  Studio Brussel richt zich op een brede, jonge en actieve groep ‘digital first’-mediagebruikers. De zender stimuleert zijn publiek om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken. Hij komt tegemoet aan de behoeften van zijn kritische en maatschappelijk bewuste community door onderscheidende keuzes en scherpe redactionele reflexen. Studio Brussel is een katalysator binnen de Vlaamse muzieksector en vervult zijn muzikale gidsfunctie aangepast aan de digitale noden van zijn publiek.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Studio Brussel
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos